Onze salon is een plek om gezellig samen te zijn. "Het is net een huiskamer", horen wij vaak zeggen, als ook, "Wij voelden ons er meteen thuis". Het vuur in de kachel brandt en de kaarsjes zijn aan. Rustig zitten, gezellig kletsen, een boek lezen, een spelletje doen, genieten van een lekker kopje koffie of een Belgisch biertje, geheel verzorgd....

U kunt zitten op de banken bij de houtkachel of plaatsnemen in een van de diverse zitjes. Er liggen tijdschriften, boeken, een informatiemap (van het hotel en de omgeving), gezelschapsspelen en (wandel)gidsen, boeken en brochures over de omgeving. In ons "mini-winkeltje" kunt u een cadeautje of een souvenir kopen.

Voor kinderen zijn er spelletjes, speelgoed, kinder- en stripboeken. Aan de bar kunnen ze een kleurplaat, met kleurpotloden, komen uitzoeken.

Onze bar voorziet in allerlei drankjes zoals warme chocolademelk, Irish en French Coffee, koffie en cappuccino, diverse frisdranken en fruitsappen, huisgemaakte likeuren & kruidenthee, Apéritif Maison, Belgische bieren, waaronder het plaatselijk Oster Blonde en Oster Dark, en een lekker glas wijn.