In ons sfeervolle restaurant kunt u goed verzorgd en Bourgondisch eten. De maaltijden worden met veel aandacht en liefde bereidt; er wordt met verse en huisgemaakte producten gewerkt.

Het ontbijt

Het ontbijt is zeer uitgebreid, een goed begin van de dag! Het bestaat o.a. uit vers gebakken broodjes, zoete broodjes, crackers en beschuit, zoet en hartig beleg, een vers gekookt eitje, een warm gerecht (wisselt per dag), yoghurt met muesli en cruesli, jus d'orange, vers fruit, koffie, thee en andere lekkernijen.

De lunch

Op onze lunchkaart staan gerechten voor zowel de kleine als grote trek; pannenkoeken, frietjes, spaghetti, soep, diverse croques, belegde stokbroodjes, maaltijdsalades en onze overheerlijke zelfgebakken appeltaart. Daarnaast verzorgen wij lunchpakketten voor onderweg en lunches op maat voor groepen.

Het diner

We hebben een uitgebreide menukaart met vis-, vlees-, wild- en vegetarische gerechten. De hoofdgerechten worden geserveerd met een uitgebreid groente- en aardappelgarnituur.

Voor onze jonge gasten tot 12 jaar

We hebben een kinder menukaart met voor-, hoofd- en nagerechten zoals bijvoorbeeld kinderkopje soep van de dag, gebakken champignons met kruiden, diverse pannenkoeken, lasagna, frietjes met visstick, kaaskroket, frikadel of kipnuggets, en als dessert poffertjes of een verrassingsijsje.

Voor vegetariërs

Voor vegetariërs of gasten die eens een dagje geen vlees willen eten, hebben wij vegetarische gerechten op de lunchkaart en dinerkaart (zeven vegetarische hoofdgerechten).

Voor groepen

Voor groepen serveren wij ook menu s (vanaf € 27,00) en een barbecue (buiten) of grill (binnen) vanaf € 27,50. De barbecue of grill kan worden geserveerd met vooraf soep met stokbrood en kruidenboter en als dessert een lekkere ijs-coupe. Voor de barbecue en grill serveren we verschillende soorten vlees, vis, salades, sauzen, aardappelkroketjes en frietjes.

Diëten

Heeft u een dieet of een allergie? Als u het van te voren aan ons doorgeeft, houden wij er rekening mee.

Verblijft u niet in het hotel, maar wilt u wel komen dineren? U bent van harte welkom in ons restaurant. We raden aan om te reserveren.