Ons hotel leent zich bijzonder goed voor een verblijf met een groep. We hebben een mooi en gezellig restaurant en een knusse salon met houtkachel, waar jullie fijn kunnen samen zijn.

Een familieweekend, een sportief wandel- of fietsweekend, op stap met een groep vrienden, met de motorclub toeren in de Ardennen? U heeft alle tijd voor elkaar, wij verzorgen uw verblijf en de maaltijden.

Met een groep een cursus, workshop of teambuilding dagen volgen. Het restaurant wordt de cursuszaal en de salon wordt het restaurant en de plek waar jullie na kunnen praten en na het diner nog een drankje kunnen drinken.

Wij hebben maximaal voor 21 personen plaats in het hotel. Bent u met meer personen en wilt u toch bij ons verblijven?

Dichtbij, op loopafstand, is een zespersoons vakantiewoning, met drie slaapkamers en twee badkamers. Twee dorpjes verder (vier minuutjes met de auto) is ook een B&B met vijf kamers.  U kunt met zijn allen bij ons eten en gezellig samenzijn en een aantal kunnen overnachten in de vakantiewoning of B&B.

Voor groepen bieden wij korting op de overnachtingsprijs wanneer u twee nachten of langer bij ons verblijft en bij ons dineert.Vanaf 12 volwassenen 5% en vanaf 16 volwassenen 10% korting op de overnachtingsprijs.

We bieden speciale driegangen menu's vanaf € 27,00. Diner van de à la carte kaart, een gastronomisch menu of een wildmenu is zeker ook mogelijk. Ook kunt u bij ons grillen (binnen) of barbecueën (buiten). De grill of barbecue kan worden geserveerd met vooraf soep met stokbrood en kruidenboter en als dessert een lekkere ijs-coupe. Voor de grill en barbecue serveren we verschillende soorten vlees, vis, salades, sauzen, aardappelkroketjes en frietjes.

Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een offerte voor u!