In ons sfeervolle restaurant kunt u goed verzorgd eten. De maaltijden worden met veel aandacht en liefde bereidt; er wordt met verse en huisgemaakte producten gewerkt.

Het ontbijt

Het ontbijt is zeer uitgebreid, een goed begin van de dag! Het bestaat o.a. uit vers gebakken broodjes, zoete broodjes, crackers en beschuit, zoet en hartig beleg, een vers gekookt eitje, een warm gerecht (wisselt per dag), yoghurt met muesli en cruesli, jus d'orange, vers fruit, koffie, thee en andere lekkernijen.

De lunch

Op onze lunchkaart staan gerechten zoals soep, frietjes, diverse croques en belegde stokbroodjes. Daarnaast verzorgen wij lunchpakketten voor onderweg en lunches op maat voor groepen.

Het diner

I.v.m. corona hebben we een menu en geen à la carte kaart. Het is een driegangen menu, goed verzorgd met lekkere garnituren.

Zoals u van ons gewend bent. Ongeveer een week voor aankomst wordt het menu naar u toegestuurd.

Een dieet, allergie of iets wat u niet lust, kunt u bij reservering doorgeven.

Voor onze jonge gasten tot 12 jaar

In overleg eten de kinderen mee met het menu of serveren we een kindergerecht.

Voor vegetariërs

Voor vegetariërs serveren we een aangepast menu.

Voor groepen

Voor groepen serveren wij ook menu s (vanaf € 27,00) en een barbecue (buiten) of grill (binnen) vanaf € 27,50. De barbecue of grill kan worden geserveerd met vooraf soep met stokbrood en kruidenboter en als dessert een lekkere ijs-coupe. Voor de barbecue en grill serveren we verschillende soorten vlees, vis, salades, sauzen, aardappelkroketjes en frietjes.

Diëten

Heeft u een dieet of een allergie? Als u het van te voren aan ons doorgeeft, houden wij er rekening mee.